Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Árpádtető, Mecsextrém Park

2011.06.25

Árpádtető, Mecsextrém Park_1.jpgPécs határában számos izgalmas és szórakoztató játék, program várja az Árpádtető, Mecsekextrém Park látogatóit.

A Pécstől két kilométerre fekvő Árpádtető, Mecsextrém Park hazánk talán legnépszerűbb kalandparkja, melynek kínálatában a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja azt, ami igazán neki való, legyen az a lombok között, vagy épp szakadékok és patakok fölött sebesen sikló erdei bob, meredek mászófal, gokart és ballancebike, vagy a fák koronái közt kiépített alpesi kötélpálya.

Míg a kalandor lelkületű ifjak és apukák az erdei quad- és ügyességi pályán tehetik próbára képességeiket, addig a gyerkőcök a kötélpiramis pókhálójában, a kalandvárban, egy a felnőttekénél jóval alacsonyabb kötélpályán, ugrálóasztalokon, illetve az Odú-tanodában vezethetik le fölös energiájukat.

Árpádtető, Mecsextrém Park_2.jpgMindemellett akár lovastúrára is indulhattok a Mecsek vadregényes tájain, illetve kipróbálhatjátok a híres-hírhedt Zorbot is, vagyis egy hatalmas, átlátszó gumigömb belsejében élvezhetitek a dombon lefelé való - háromdimenziós - száguldást.

Ha pedig mindezek után túlságosan is forog veletek a világ, pihenjetek meg egy piknik erejéig, és gyönyörködjetek a panorámában.

Árpádtető, Mecsextrém Park_3.jpgElérhetőség:

7628 Pécs-Árpádtető, Mecsextrém Park.

Nyitva tartás:

augusztus 31-ig minden nap 10 és 20 óra között,
szeptember 1-jétől pénteken, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között.

 

További információt a 06(72)244-440-es telefonszámon,
illetve a www.mecsextrem.hu honlapon kaphatsz.

Nagyobb térképért klikk a képre!

turaterkep.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.