Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Balatonfűzfő, Serpa Kalandpark

2011.06.25

Balatonfűzfő, Serpa Kalandpark_1.jpgA 20.000 m² alapterületen fekvő balatonfűzfI kalandpark komplexum legmagasabb pontjáról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A bobpálya teljes hossza 800 m, mely 39 m szintkülönbségű területre épült. Izgalmas szórakozást nyújt a pálya mellett felépített Balatonfűzfő, Serpa kalandpark.

„Anima sana in corpore sano” - áll a Balaton északkeleti csücskén fekvő kalandpark ars poeticájában.

Az ép testben ép lélek filozófiáját a 2003-ban megnyitott Balatonfűzfő, Serpa Kalandpark igyekszik is minden ízében betartani. A sport és a természet szeretetét hirdető kalandpark célja, hogy a három éves csemetéktől egészen az aktív nagyszülőkig minden mozogni és kikapcsolódni vágyó kalandornak biztosítsa a természetes mozgásformák, illetve a természetes környezet harmonikus kombinációját.

 

 

Balatonfűzfő, Serpa Kalandpark_5.jpgA park munkatársai az általuk csak légkondicionált sportnak nevezett kreált edzések helyett olyan mozgásformákat kínálnak, melyek az ember alapvető tulajdonságaira és igényeire épülnek, emellett hisznek abban, hogy mindez a belső emberi értékek megtartásához is nélkülözhetetlen.

A park területén belül kipróbálható eszközök és ügyességi pályák szinte mindegyike - legyen szó a kalandösvényről, a mászótoronyról vagy az íjászpályáról - fejleszti erőnlétedet vagy állóképességedet, de akkor is megtalálhatod a neked való elfoglaltságot - például a kötélcsúszdát -, ha nem sportolni szeretnél, épp csak lágyan siklani a lombok között.

Balatonfűzfő, Serpa Kalandpark_4.jpgElérhetőség:

8175 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.

Nyitva tartás:

szeptember 10-ig minden nap 10 és 18 óra között,
szeptember 10-től október közepéig szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között.

További információt a 06(20)/ 915-9117-es és 06 (20)/ 373-7321-es telefonszámokon, illetve a www.serpakalandpark.hu honlapon kaphatsz.

 

 

Nagyobb térképért klikk a képre!

turaterkep.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

w_bandika@freemail.hu

(varga andrás, 2015.06.01 14:08)