Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkja

2011.08.16

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkja.jpgGyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkja, élvezze a szabadságot az egész család!

"A Természet megtanít mindarra, amire szükségünk van emberlétünk során: alázatra, tisztaságra, harmatfényű ébredésre, napsugaras szívnyitásra... Erőre. Áldozatos megélésekre. Tudatosságra. Fókuszáltságra. Egyszerűségre. Mezítláb járni a világot - egyre érettebb a lelkesültség odabent. Díszek nélkül, odaadóan, szolgálattal, amelynek időnkénti fájdalma is fénnyé növekszik bennünk, és beragyogja az emberföldet. Fényleni, ragyogni, sugározni az Igazságot, amely odafentről árad, és amely látóvá teszi az ébredőt... Küldetés, mely megéri a mezítelenséget. A látszat-kiszolgáltatottságot. Nem ítélkezni, és nem töprengeni a felett, ami érthetetlen... Csak lenni... és dalolni, szüntelen. Ahogyan a kismadár teszi, isten-megéléseiben... Énekel, mert nem tehet mást - boldogságának kútja kiapadhatatlan. És így a jó. Így az igaz. Így nem bánt senkit... Létezésével tanítja az erdőt, a mezőt - és a széles nagyvilágot..."

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkja.jpgGyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkja. Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban, Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli turisztikai régió egy eldugott zugában találhatod a vadregényes, varázslatos kalandpark.
A megálmodói, négy természetszerető fiatal, akik a hely adottságait szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve alkották meg 2006 tavaszán, ezt az egyedülállóan szép létesítmény-együttest, ahol a pici gyermekektől a nagymamákig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot.

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkjaEz a tűzzel-vízzel, kővel-fémmel összegyúrt, fák által körülölelt kert helyet kínál a csendre, kikapcsolódásra, táborozásra, kultúrára, és a különleges sporttevékenységre vágyó embereknek, családoknak.

A hely fekvésénél fogva a különböző hagyományok találkozóhelye, valamennyi művészeti ágnak teret biztosít.

Lehetőséget ad a sportolás szerelmeseinek, hogy különféle izgalmas eszközöket próbáljanak ki és néhány aktív órát, napot vagy hetet töltsenek el a város zajától távol, hogy a Nap és Hold energiáival feltöltődve térhessenek vissza a mindennapokba.

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkjaA ligetben található Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályája, ahol 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni.
90 különböző játék várja a látogatókat már 3 éves kortól alacsony és magas kötélkerti játékok, erdei kisvasutas utazás, evezés a Gyöngyös patakon (előre bejelentkezéssel), íjászat, erdei quad, száguldó denevérpálya, óriás csúszás, kerékpártúra, csúszó korongpálya, mezítlábas élményösvény, nordic walking, vizi buborék.

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkjaA kisebb gyerekeket nyaranta indiántábor, a nagyobbakat kaland-, illetve expedíciós tábor várja.

A szabadidőkert ideális osztálykirándulóknak is.

Outdoor élményiskola várja a felső tagozatos általános iskolásokat és a középiskolásokat. Csapatépítő tréningek ideális helyszíne lehet a Holdfény Liget. Itt a munkaközösségek, baráti társaságok igazán megismerhetik egymást és saját magukat is.

A szemináriumteremben konferenciákat, megbeszéléseket, indoor tréningeget is tartanak. Van egy exkluzív rendezvénysátor is, amiben esküvőket, családi rendezvényeket tarthatnak azok, akik felejthetetlen emlékekre vágynak.

Gyöngyösfalu, Holdfény Liget - Az Alpok kalandparkjaA Peron kávézóban, a Kisvasút megállója mellett többek között finom pizzákat, ínycsiklandó Semiramis kávékat ehetnek-ihatnak a vendégek. Szálláslehetőség eredeti indián Tipikben. Sátranként 6 fő alhat kényelmesen tavasztól őszig a Ligetben. Vizesblokk a sátrak mellett és a központi épületben is van.

A Liget területére kutyát, és egyéb háziállatot behozni, valamint a Liget tavában fürödni TILOS!

Nyitva tartás:

  • Tavasszal (márc. 11-ápr. 24.): Péntek 13:00-18:00 Szombat-vasárnap 10:00-18:00
  • Nyáron (ápr. 25-szept. 4.): Minden nap 10:00-19:00 Ősszel (szept. 5-nov. 27.): Péntek 13:00-18:00 Szombat-vasárnap 10:00-18:00

Jelentkezés:

  • Holdfény Liget 9723 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.
  • Csoportok részére igény szerint egyéb időben is kinyitunk.
  • Információ: 06 30/600 6303;
  • info@holdfenyliget.hu

forrás: holdfenyliget.hu/

Nagyobb térképért klikk a képre!

turaterkep.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.