Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kalandsziget Tiszafüred

Megújult kalandpályákkal, megújult árakkal és programokkal várunk a Kalandszigeten!

Videó megtekintése

Kalandsziget TiszafüredA Kalandsziget a Tisza-tó közepén, Tiszafüreden helyezkedik el és számtalan élményekkel teli programot kínál mindenki számára a sport és szabadidő aktív eltöltésére egy csodálatos erdei környezetben.

A Kalandszigeten található játékok és élmények mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtanak. A 15 m magas mászótorony és kilátó, a 140 akadályból álló kalandpálya rendszer, az óriás csúszópályák egyaránt kínálnak izgalmas és vidám perceket. A Kalandsziget 18 hektáros területén, palló úton közlekedhetünk a sziget csodálatos élővilágát figyelve.

Legyen az családi rendezvény, iskolai sport nap, céges csapatépítő tréning, vagy akár vállalati családi nap, a Kalandsziget a legjobb választás!

A Kalandsziget tartalmas és aktív kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Az élményekről pedig mi gondoskodunk! Látogasson el hozzánk!

Kalandsziget TiszafüredKalandpályák

Az összesen 140 játékelemből álló, különböző nehézségű pályák pókhálószerű egymásra épülésének és átjárhatóságának köszönhetően soha nem látott szabadságot nyújtanak a kreatív játékosoknak arra, hogy kedvük szerint próbára tegyék erejüket és bátorságukat.

A gyerkőc kötélpályán a legkisebbek profi alpintechnikai felszereléssel a méretükre tervezett, de a felnőttekével pontosan megegyező izgalmas akadályokat küzdhetnek le a fák közötti élményelemeken.

Extrémcsapatépítő pályánk igazi próba elé állítja a csapat együttműködő képességét. Legyen közös a siker barátaival vagy munkatársaival.

ftgtf156.jpgMászófal

A különleges formatervezésű mászófal és kilátó a kalandpark legemblematikusabb játékeleme, amely nem csupán esztétikumában egyedülálló.

A 15 méter magas falon a mászóutak kialakításának lehetősége végtelen, így egyaránt feledhetetlen élményt nyújt a falmászással ismerkedőknek és a profi versenyzőknek egyaránt. Különleges kialakításának köszönhetően mozgássérültek is használhatják.

ftgtf182.jpgÓriás csúszópályák

A mászótorony tetejéről induló 300 és 400 méteres kötélcsúszdák nem csupán a szabadon siklás élményével ajándékoznak meg, hiszen a magasból kivételes kilátás nyílik nem csak a Kalandszigetre, hanem a Tisza-tóra is. A kilátó torony akadály-mentesített, speciális emelő szerkezet segítségével juthatnak fel a mozgásukban korlátozottak. Az Óriás csúszópályákat 12 éves kortól és 30 kg-os testsúlytól 100 kg-ig lehet használni.

3.jpgEgyéb szolgáltatások

Fészek-tanösvény a lombkoronaszinten
Íjászat
Játszótér
Minigolf
Slacline
Trambulin

KALANDSZIGET:
18 hektár ártéri szigeten egyedülálló kalandpark
15 m magas mászótorony és kilátó
óriás csúszópályák
vízi játékok

Szeretettel vár mindenkit a Kalandsziget-Tiszafüred Csapata.

ftgtf004.jpgMEGKÖZELÍTÉS:
Budapesttől az M3-as (114-es kijárat), onnan a 33-as úton, másfél órányira. Debrecen város repterétől a szálloda 70 kilométerre helyezkedik el a 33-as számú főúton

GPS koordináták:
É: 47 fok 37 p 706 mp; K: 020 fok 44p 831 mp

INFORMÁCIÓ:
www.kalandsziget.hu
5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.
Tel: +36 (59) 886 200
Fax: +36 (59) 886 205
info@balneum.hu
www.balneum.hu

Geocaching adatok

Kalandsziget-Tiszafüred (GCRKSZ)
Szélesség N 47° 37,417'
Hosszúság E 20° 44,655'
Magasság: 135 m
Megye/ország: Jász-Nagykun-Szolnok
Geoláda típusa: Hagyományos geoláda

http://geocaching.hu/caches.geo?id=4011

Nagyobb térképért klikk a képre!

turaterkep.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.